Hårbørste test: sublim kvalitet til god pris

interior feels ft. BGA Nordic

Annonce for BGA Nordic

1// Titty Poster    2//BUBBLESBLACK Poster   3//Bordspejl Terrazzo   4//Spejl House Doctor   5// Kaila spejl

Har simpelthen været så heldig at få lov til at samarbejde med BGA Nordic om at udvælge nogle af mine yndlings produkter fra deres hjemmeside. Til jer der måske ikke kender BGA Nordic, så er BGA Nordic en familievirksomhed der i over 20 år har forhandlet med alt fra plakater til rammer, spejle, passepartouter og you name it!

Jeg kan hurtigt bruge meget tid på at forsvinde ind i universet på bga.dk og deres kæmpe store udvalg -hvilke faktisk passer enormt godt, da jeg står til at flytte i min nye lejlighed om en måned! Jeg har udvalgt mine top 4 ønsker fra BGA’s hjemme side og vil meget gerne høre om jeres yndling produkter fra siden? Som kommende grafiker kan jeg hurtigt pointere hvor meget et hjem bliver et HJEM når der kommer plakater og spejle på væggene. Jeg er i sær blevet enormt varm på spejle i forskellige organiske former og ønsker mig MEGET nogle til min nye lejlighed.

Derudover at bga.dk min GO-TO når det kommer til rammer, for jeg er så træt af at betale så meget for rammer, som er så skrøbelige andre steder!

Luv C.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårbørste test: sublim kvalitet til god pris