color on ya lids

Hårbørste test: sublim kvalitet til god pris

Annonce for Madison Professional

Det er ikke tit jeg går med til sponsorede aftaler. Det er altid vigtig for mig at fremstå pålidelig, når man nu ellers bare sidder og gemmer sig bag skærmen. Nå ja, back to the point .. jeg var altså ikke spor i tvivl, da jeg fik tilbuddet om at teste de nye hårbørster fra Madison Professional. Personligt, har jeg et enormt kraftigt hår, der altid har været semi ulideligt at rede ud. Jeg har brugt mængder og mængder af balsam, men det bliver mit hår så fedtet af. I sær når man ikke kan lade være med at vaske det hver dag. Da det så kom frem, sådan at investere i en god hårbørste, indså jeg at det var et must. Dog har det som regelt været sådan, at de gode hårbørster også er enormt dyre, og når beløbet kommer over de første par hundrede for en hårbørste, ja så står jeg altså af.

Nu har jeg modtaget disse smukke børster fra Madison Professionel. Jeg har også læst lidt om dem, og må sige at første plus ved Madison børsterne er helt klart prisen. Priserne ligger i mellem 165 til 215 kr. stykket og kan købes på Billigvoks’ hjemmeside. Altså en overskuelig pris, der alligevel “lover” at der er tale om kvalitet. Der er ingen tvivl om, at det har været til formål at skabe en ultimativ hårbørste til et prisniveau der ligger langt under hvad man normalt ser børster til i samme kaliber.

Børsterne er fremstillet på en sydkoreansk fabrik, men som er familiejet og tager hensyn til både dyr og menneskers vilkår. Det vil altså sige at børsterne produceres uden børnearbejde, der hverken er lovligt eller udbredt i Sydkorea. Heldigvis er der ifølge UNICEF 0% børnearbejde i Sydkorea. Hårene stammer fra vildsvin og  fjernes først fra dyrene efter slagtning. Defor bidrager produktionen til at hårene ellers ville være et spildprodukt.

Men hvor gode er børsterne så? Nu har jeg testet børstene i et par dage, hvor jeg ellers ikke har vasket hår med balsam. Der er fire forskellige børster i serien fra Madison Professional.

Når mit hår er meget uglet har jeg brugt denne i vådt hår eller med leave-in balsam. En vaske ægte “detangler”. Den er super god til at komme tæt ind til hovedebunden og derved stimulerer den også hovedebunden, hvilke er super behageligt.

Denne børste version, kaldt HyperFlex, har bestemt også samme gode funktion, men den har jeg brugt mere styling-orienteret, da den har en bølgende form som giver god mulighed for at style håret.

Denne børste af nylon og vildsvine hår, er en klar favorit i tørt hår. Den er skånsom og gør overhovedet ikke ondt, samtidig med at den reder uglet hår ud. Til mit kraftige hår er denne størrelse også god, da mere hår bliver redt ad gangen og derfor tager det mindre tid.

Denne børste er magen til ovenstående, men i en mindre størrelse. Den har jeg haft med i tasken, når jeg fx. overnatter hos min kæreste, veninder, tager på tur etc. det har den en rigtig god størrelse til.

Varmest anbefaling, også som gave idé. Jeg ved i hvertfald mange af min veninder allerede har afprøvet mine og er blevet ret så hooked. Alle børsterne kan købes her. Desuden kan børsterne købes i diverse fysiske saloner, hvor præcist kan du se lige her.

Altså alt i alt skånsomme børste til ultra-nem udredning og dermed ret så sublim kvalitet til ret så favorable priser!

Luv C.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

color on ya lids