denim boiler suit

color on ya lids

Link to multiple color choices

Tilbage i slutningen af folkeskolen, havde jeg en periode hvor alt skulle være neon pink eller neon grønt. Jeg husker min mor løb hele byen rundt for at finde et par strømpebukser i netop disse farver. Efterfølgende har jeg ærligtalt haft det meget svært ved at iføre mig noget som helst neonfarvet – meeeen those days er over. Måske er det ‘the Kadashians’ eller andre guilty pleasures… I don’t know, men facts er at jeg vild med det – især når det gælder make up. Så hermed lidt inspiration til at kaste sig ud i farverige eyelinere!

Luv C.

_____________________________________________________________________________________________________________________

English: Back in my elementary school days, I was love love loving everything in electric colors. I remember my Mom running around town just to get me these hot pink tights. After wearing this color for almost everyday in a while, I was kinda thrown off and everything neon-ish was just too much. .. but those days are over, because I’m crushing big time on all these colors lately – especially when it comes to make up. So here’s just a little inspo for y’all!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

denim boiler suit