Starting Over

Clear Bag Trend


Pictures borrowed from Instagram user @aude_julie

Fave plastic bags: Daniel Silfen // Gina Tricot // Boohoo // Ganni

Ser efterhånden mange plastic tasker rundt omkring, og må ærger mig over at jeg kunne finde på at smide min seje H&M plastic taske ud for nogle år siden. Jeg er bestemt fan, og må indrømme at jeg også selv har prøvet, at kaste mig ud i at sy nogle ud af gennemsigtig voksdug stof! Det fungerer egentligt fint, men jeg synes materialet er tynd og ikke lige så godt som diverse brands’!

Luv C.

___________________________________________________________________________________________

English: Digging the new clear bag trend! Sadly I threw out a really nice one a couple years ago, didn’t quite expect it to be this popular again .. I actually tried to sew some myself out of a thinner material often used as a kind of table cloth, but it didn’t turn out as good as the ones you see around in the stores!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Starting Over