Clear Bag Trend

Pale Colors All Around

1/ Lovechild Dress  –  2/ Mango Sunnies  –  3/ Saks Potts Bag  –  4/ Topshop Tee  –  5/ Zara Shoes  –  6/ Decorate Boxes

Elsker elsker pastel farver, både til tøj, sko, make up, møbler etc. Kunne aldrig forstille mig ikke at elske pastel farver, men man ved aldrig. Måske om nogle år tænker vi tilbage og ryster på hovedet over hvordan alt bare skulle være pastel farvet. Derudover er jeg så mega forelsket i Lovechild kjolen, ej hvor er den skøn! Desværre holder mit budget ikke helt til sådan et køb lige pt.

Luv C.

______________________________________________________________________________________________________________

Pastels! Love love loving these beautiful little funky colors and I want everything to be these colors. Hopefully, I won’t look back at this period and shake my head while thinking: “wow why did everything have to pastels then”! I’m so in love with the dress from Lovechild -it’s just perfect! Unfortunately my budget can’t really handle that prize as of right now mwah.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clear Bag Trend