head in the clouds

Wild Sunnies Season


click here: one / two / three / four / five / six / seven / eight

Jeg er faktisk noget så pjattet med skøre, farverige briller. De må gerne være sådan lidt halvfemser kiksede og så er jeg solgt! Ja meget mening giver det nok ikke helt, men jeg synes simpelthen fede briller kan fixe et hvert kedeligt outfit. Jeg har derfor fundet nogle af mine yndlings, og delt links’ne herunder billederne.

Luv C.
__________________________________________________________________________________________________

English: I’m actually such a fan of weird, colorful sunnies. The more 90’s tacky the better! No, or actually a little true. I know it doesn’t always fit well with my otherwise simplistic taste, but there’s simply just nothing like a pair of funky glasses that can fix up a boring outfit. I shared some links to some of my favorite ones lately – check it out!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

head in the clouds