EYES ON: Melody Ehsani

head in the clouds


img_1036

gjvb

Make Up used: Glossier Boy BrowGlossier Cloud Paint in the shade ‘Dusk’ – Glossier Lip Gloss

I kan nok fornemme min nye store kærlighed for mærket glossier, eftersom det er alt jeg bruger efter to år i USA. Desværre er det ikke helt muligt at købe i Danmark endnu, men jeg synes det lader til at det nok snart bliver en mulighed!

Luv C.
________________________________________________________________________________________________

English: As you might sense from the use of products on these photos, I have recently turned into a big fan of the Glossier brand. I like the products because the feel light on my skin, and I therefor stille remain a feeling of being some how natural just better! I think most of their product are made for people who prefers the natural look and of course like somehow natural products.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYES ON: Melody Ehsani