Going Out In Joggers

Kappa Comeback

kappa

Sponsored links// Kappa is available on: farfetch.com  &  kappa.com

Jeg havde ikke helt troet det, men den er altså god nok! Hop bare ned i den aflagte Kappa fra 2004, for i dag holder den. Selv Kylie Jenner har i dag vist sig i Kappa op til flere gange på instagram, og jeg er ikke nødvendig stor fan af hende, men jeg må indrømme at jeg synes det ser cool ud. Jeg kunne godt selv finde på, at få fat i et par og det trækker endnu mere at de ikke er særligt dyre.

Om det er helt acceptabelt at hoppe ned i et par høje Kappa sokker, ved jeg ikke om mine veninder ville grine af! Hvem ved måske i snart ser mig i et helt gult Kappa sæt!

_________________________________________________________________________________________________

English: Didn’t quite think it would happen, but it kinda did! Kappa is back. So get your old kappa track suit back on that you rocked in 2004, because it’s hot in today’s streetwear picture. As you might have seen, then Kylie Jenner is also rocking it on her Instagram. I’m not super much of a Kylie Jenner fan, but I sure do really think it looks cool. Maybe you’ll see me in a set soon, or maybe not …

Luv C.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Going Out In Joggers