DIGGING IT: Pink Shades

Going Out In Joggers


lace2

Body Suit from Miss Guided    /     Pants from Adidas    /     Hoops

Lige siden jeg fik mig et nyt Adidas track suit, har jeg haft det på alt for ofte. Det er så behageligt og så sidder det godt på kroppen, ja altså synes jeg bare det er sejt og minder mig hele tiden om den gamle Run DMC sang: My Adidas. Det jeg blandt andet elsker ved mit sæt, er at man kan style det på mange måder. Da jeg skulle ud engang, hvor the set up ikke var særligt formelt overhovedet, stylede jeg dem med hæle og bodystocking fra Miss Guided.

__________________________________________________________________________________________________

English: Ever since I got myself a new Adidas track suit, I for sure have been wearing it too often. It’s so comfortable, and unlike other sweat suits, it fits my body well because it’s tight, but not too tight. I also like how you can style it in multiple ways. Like on the pictures, I wore the pants with a lace bodysuit and heels when I went out to a more casual set up with my friends.

Luv C.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIGGING IT: Pink Shades